Waarom Benny’s?

Muziek maken moet leuk zijn, maar aanschaf van een instrument zoals bijvoorbeeld een gitaar is vaak duur. Bij Benny’s muziek vinden wij dat goede gitaren niet veel geld hoeven te kosten. Alle occasions bij Benny’s zijn zorgvuldig nagelopen en technisch 100% in orde. Op alle instrumenten  heb je bovendien een maand niet-goed-geld-terug garantie. Op deze manier proberen wij muziek maken toegankelijk te maken voor iedereen.

Facebook

Op facebook kun je alle laatste nieuws volgen over nieuwe gitaren, live demo’s en meer

Tweedehands maar…

Vaak denkt men onterecht dat een tweedehands gitaar betekent, dat de gitaar dan ook gelijk van slechte kwaliteit is. Niets is minder waar bij Benny’s muziek. Alle gitaren uit onze vooraad zijn 100% in orde en vaak optisch niet te onderscheiden van nieuw. Dit in combinatie met zeer voordelige prijzen maakt het shoppen voor een mooie gitaar pas echt leuk. Benny’s muziek heeft een passie voor schitterende gitaren en staat voor kwaliteit. Gitaren waar wij zelf niet enthousiast over zijn kun jij ook niet enthousiast over zijn!

Hoe te bestellen?

Je kunt het beste bestellen bij Benny’s muziek door even te bellen of te mailen. Het is ook mogelijk om via de site te reageren door de grote knop in te drukken die afgebeeld staat op de product pagina.

Je kunt meer info vinden op Facebook, Twitter en Instagram

Verzending

Het is ook mogelijk om je bestelling te versturen!
Gitaren worden met grote zorg verpakt en zijn binnen 2-3 werkdagen bij je thuis. Alle bestellingen worden met de grootste zorg verpakt, op deze manier kan er nooit iets beschadigen. We leveren gratis door heel Nederland!

Over mij

Mijn naam is Ben Moerland en ik heb een passie voor schitterende gitaren. Ik houd van gitaren die opvallen en alleen al mooi zijn om naar te kijken. Hiernaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring met het bespelen van gitaren en ben ik actief in verschillende bands.

Benny's Muziek eigenaar

Ik ben informeel en doelgericht. Voor vragen en advies kun je altijd bij me terecht. Bel gerust en ik help je graag verder. Ik probeer een goede kwaliteit/prijs verhouding op de markt te brengen. Mijn uitgangspunt hierbij is: “een goede gitaar voor weinig geld” Met Benny’s Muziek realiseer ik dit voor de beginnende gitarist maar ook zeker voor de gitaristen die al wat verder zijn.

© Alle rechten voorbehouden